0172 - 23 22 02 Offerte aanvragen

Zaagsel

Stofvrije bodembedekking te koop!

Als bodembedekking voor uw dieren kunt u ook kiezen voor zaagsel. Zaagsel wordt met name geleverd aan pluimveebedrijven, maar het is ook goed te gebruiken om de ligboxen van uw koeien mee op te strooien. Het zaagsel wordt door Willem Kooter B.V. stofvrij geleverd, daardoor is het een ideale bodembedekking waarbij uw dieren geen last krijgen van hun luchtwegen. Daarnaast is zaagsel een goede bodembedekking vanwege het hoge absorptievermogen.

Zaagsel in balen van 18 kg.

Zaagsel wordt geleverd in balen van ca. 18 kg. De balen zijn op pallets gestapeld die wij met behulp van een meeneemheftruck op de gewenste plek afleveren. Zaagsel is op bestelling leverbaar. Neem contact met ons op voor de prijzen, levertijden en voorwaarden. Vul het reactieformulier in in op deze pagina of bel direct 0172 - 23 22 02.

Offerte aanvragen

Fourage vragen? Bij ons krijgt u snel antwoord

Aanhef *

Direct contact

Familiebedrijf Willem Kooter B.V. is sinds 1960 de specialist in fouragehandel, bodemstrooisels, paardenmest afvoeren en transport met open wagens. Wij leveren direct uit voorraad tegen de scherpste prijs. Waar kunnen wij u mee helpen?

0172 - 23 22 02

Vers van het land, duurzaam & verantwoord

Kwaliteit sinds 1960
0172 - 23 22 02 contact