0172 - 23 22 02 Offerte aanvragen

Vlas te koop - Direct uit voorraad leverbaar

Afhalen of bezorgen in heel Nederland

Vlas is een natuurlijk product, dat na te zijn bewerkt, gebruikt kan worden als bodembedekking met name in paardenstallen, maar ook wel in de rundveehouderij. Vlas is een stofvrije bodembedekking. Ideaal dus voor paarden die luchtwegklachten, een allergie hebben of graag van tarwestro eten. Het absorptievermogen van vlas is groter dan dat van houtvezel of stro. Door het grote absorptievermogen wordt ook de ammoniak beter vastgehouden.

Bekijk hier de actuele prijzen

Gemakkelijk in gebruik

Vlas is gemakkelijk te onderhouden als bodemstrooisel, omdat bij een dikke laag vlasstrooisel alleen de vieze en vochtige plekken vervangen hoeven worden. Een beetje vlas bijstrooien daar waar het nodig is en de box is weer schoon. Bij gebruik van vlas heeft u minder mest en de mest is goed composteerbaar.

Vlas in plastic balen van 20 kg.

Vlas wordt geleverd in plastic balen van ca. 20 kg. De balen zijn op pallets gestapeld die wij met behulp van een meeneemheftruck op de gewenste plek afleveren. De pallets zijn voorzien van een waterdichte hoes, zodat ze ook buiten neergezet kunnen worden. Uiteraard is het ook mogelijk om vlas bij ons in Hazerswoude-Dorp af te halen. Neem contact met ons op voor de prijzen, levertijden en voorwaarden. Vul het reactieformulier in op deze pagina of bel direct 0172 - 23 22 02.

Bekijk hier de actuele prijzen Offerte aanvragen

Fourage vragen? Bij ons krijgt u snel antwoord

Aanhef *

Direct contact

Familiebedrijf Willem Kooter B.V. is sinds 1960 de specialist in fouragehandel, bodemstrooisels, paardenmest afvoeren en transport met open wagens. Wij leveren direct uit voorraad tegen de scherpste prijs. Waar kunnen wij u mee helpen?

0172 - 23 22 02

Vers van het land, duurzaam & verantwoord

Kwaliteit sinds 1960
0172 - 23 22 02 contact