0172 - 23 22 02 Offerte aanvragen

Transport open wagens van Nederland naar Frankrijk

Naast transport in Nederland, verzorgt Willem Kooter B.V. ook transport van Nederland naar Frankrijk. Ook hierbij worden open wagens gebruikt en zijn er dekzeilen en spanbanden aanwezig om de ladingen af te dekken en vast te zetten.

Transport van aluminium, staal, kunststof etc.

De open wagens waarover wij beschikken, zijn ideaal voor het vervoer van aluminium, staal, kunststof, beton, graszoden en andere algemene goederen. Neem contact op met ons voor tarieven en overige informatie. U kunt het reactieformulier invullen of direct bellen naar 0172 - 23 22 02.

Agrarisch transport met eigen wagens

Willem Kooter B.V. verzorgt transporten in Nederland, waarbij diverse agrarische producten vervoerd kunnen worden. Hierbij kunt u denken aan het vervoeren van kuilgras en hooibalen maar ook aan het vervoeren van vaste mest. Het transport wordt uitgevoerd met eigen wagens, voorzien van autolaadkranen en meeneemheftrucks.  Er zijn dekzeilen en spanbanden aanwezig om de ladingen af te dekken en vast te zetten.

Offerte aanvragen

Fourage vragen? Bij ons krijgt u snel antwoord

Aanhef *

Direct contact

Familiebedrijf Willem Kooter B.V. is sinds 1960 de specialist in fouragehandel, bodemstrooisels, paardenmest afvoeren en transport met open wagens. Wij leveren direct uit voorraad tegen de scherpste prijs. Waar kunnen wij u mee helpen?

0172 - 23 22 02

Vers van het land, duurzaam & verantwoord

Kwaliteit sinds 1960
0172 - 23 22 02 contact