0172 - 23 22 02 Offerte aanvragen

Specialist in fouragehandel, kwaliteit sinds 1960.

Kennismaken met Willem Kooter B.V.

Het familiebedrijf ‘A.A. en J.J. Kooter’ is opgericht in 1960 en was van oudsher gespecialiseerd in het vervoeren van melkbussen en vee, maar ook de fouragehandel was een belangrijk onderdeel van het bedrijf.

Uit dit bedrijf is in 1991 Willem Kooter B.V. voortgekomen. Toen zijn de werkzaamheden beperkt tot de handel in fourage en het transporteren van ladingen met open vrachtwagens. Niet veel later kwam daar het ophalen en verhandelen van paardenmest bij.

Handel in stro en hooi

De handel in stro en hooi van de beste kwaliteit is waar Willem Kooter B.V. in de loop der jaren groot mee is geworden. Een ware specialist in fourage en bodemstrooisels van de hoogste kwaliteit. Direct uit voorraad geleverd in grote en kleine balen. Omdat wij alles in eigen beheer hebben waarborgen we de kwaliteit én de scherpste prijs!

Offerte aanvragen

Transport met open wagens

Naast de handel in stro en hooi zijn de transportactiviteiten naderhand uitgebreid. Wij transporteren voornamelijk algemene goederen van Nederland naar Frankrijk, de hiervoor gebruikte vrachtwagens nemen dan stro en hooi mee terug, waardoor de cirkel weer rond is. Tevens hebben wij tegenwoordig vrachtwagens met autolaadkranen en/of meeneemheftrucks, die worden ingezet voor het eigen vervoer van de fourage en voor transporten van kuilgras voor derden. Het bedrijf heeft de nodige vergunningen waardoor al dit transport mogelijk is.

Bekijk meer over transport

Alles in eigen beheer

Als familiebedrijf hebben wij echt alles in eigen beheer, zo waarborgen we de kwaliteit én bieden we de scherpste prijs!

 Specialist in fourage en bodemstrooisels
 Hoogste kwaliteit hooi, stro, vlas en kuilgras
 Beste selectie houtvezel en vaste mest
 Direct uit voorraad, in grote en kleine balen
 Afhalen of bezorgen door ons eigen transport

Kwaliteit verzekerd

De kwaliteit van onze fourages en bodemstrooisels en onze volledige dienstverlening in o.a. de opslag en transport wordt bevestigd doordat wij zijn aangesloten bij Hisfa en GMP+ gecertificeerd zijn.

Fourage vragen? Bij ons krijgt u snel antwoord

Aanhef *

Direct contact

Familiebedrijf Willem Kooter B.V. is sinds 1960 de specialist in fouragehandel, bodemstrooisels, paardenmest afvoeren en transport met open wagens. Wij leveren direct uit voorraad tegen de scherpste prijs. Waar kunnen wij u mee helpen?

0172 - 23 22 02

Vers van het land, duurzaam & verantwoord

Kwaliteit sinds 1960
0172 - 23 22 02 contact