0172 - 23 22 02 Offerte aanvragen

GMP+ Certificering

Producten, opslag en transport met een gegarandeerde kwaliteit

GMP-standaard staat voor Good Manufacturing / Managing Practice-standaard. De certificering van de GMP-codes wordt gedaan door het Productschap Diervoeder uit Den Haag. Voor het transport van diervoeder geldt één algemene GMP-code, maar kent daarnaast ook nog aparte aanvullingen.

Veiligheid en kwaliteit van diervoeders en voedermiddelen geborgd

De GMP+-standaard bevat alle onderdelen van de ISO-9001-norm en de HACCP-criteria. Daarnaast wordt de toepassing van specifieke GMP-beheersmaatregelen vereist. Door toepassing van de GMP-standaard wordt de veiligheid en kwaliteit van diervoeders en voedermiddelen op een aantal niveaus, zoals systeem, proces en product, geborgd.

Willem Kooter B.V. voldoet aan de eisen van de diervoeder wet- en regelgeving

Het GMP-reglement waarborgt dat de diensten die Willem Kooter B.V. aanbiedt, voldoen aan de eisen van de diervoeder wet- en regelgeving. Daarnaast kunnen zij aantoonbaar maken dat een optimale kwaliteit van transport voor het vervoeren van voedermiddelen wordt beheerst.

Jaarlijks vindt er bij de gecertificeerde bedrijven een controle plaats. Voor u als afnemer betekent dit dat alle producten die u bij Willem Kooter B.V. koopt een gegarandeerde kwaliteit hebben. De certificering geldt zowel voor de inkoop van de producten, de opslag en het transport.

Meer over Willem Kooter B.V.

Fourage vragen? Bij ons krijgt u snel antwoord

Aanhef *

Direct contact

Familiebedrijf Willem Kooter B.V. is sinds 1960 de specialist in fouragehandel, bodemstrooisels, paardenmest afvoeren en transport met open wagens. Wij leveren direct uit voorraad tegen de scherpste prijs. Waar kunnen wij u mee helpen?

0172 - 23 22 02

Vers van het land, duurzaam & verantwoord

Kwaliteit sinds 1960
0172 - 23 22 02 contact