0172 - 23 22 02 Offerte aanvragen

Houtvezel

Bodembedekking voor paarden, pluimvee en knaagdieren

Houtvezel is een ‘restproduct’ dat ontstaat bij het schaven van hout. Houtvezel is een geschikte bodembedekking voor paarden, maar kan ook worden gebruikt voor pluimvee en knaagdieren. Houtvezel is stofvrij en geeft geen gezondheidsklachten omtrent de luchtwegen van de dieren. Daarmee is het dus ideaal voor dieren met allergische klachten of voor dieren die tarwestro eten.

Groot absorptievermogen

Houtvezel heeft een groot absorptievermogen. Vaak wel twee tot drie keer zo veel als stro. Daarnaast geeft houtvezel uw dieren een warme en zachte ondergrond. Ook is houtvezel, omdat het erg droog is, vrij van schimmelvorming.

Houtvezel in plastic balen van 20 kg.

Houtvezel wordt geleverd in plastic balen van ca. de 20 kg. De balen zijn op pallets gestapeld en kunnen door ons met behulp van een meeneemheftruck bij u op de gewenste plek worden gezet. De pallets zijn voorzien van een waterdichte hoes, zodat ze ook buiten neergezet kunnen worden. Uiteraard is het ook mogelijk om houtvezel bij ons in Hazerswoude-Dorp af te halen. Neem contact met ons op voor de prijzen, levertijden en voorwaarden. Vul het reactieformulier in op deze pagina of bel direct 0172 - 23 22 02.

 

Offerte aanvragen

Fourage vragen? Bij ons krijgt u snel antwoord

Aanhef *

Direct contact

Familiebedrijf Willem Kooter B.V. is sinds 1960 de specialist in fouragehandel, bodemstrooisels, paardenmest afvoeren en transport met open wagens. Wij leveren direct uit voorraad tegen de scherpste prijs. Waar kunnen wij u mee helpen?

0172 - 23 22 02

Vers van het land, duurzaam & verantwoord

Kwaliteit sinds 1960
0172 - 23 22 02 contact