0172 - 23 22 02 Offerte aanvragen

Kuilgras

Direct uit voorraad te koop

Na het maaien van het gras, wordt het gras op het veld gedroogd. Vervolgens wordt het gras geperst in balen en met folie omwikkeld. Hierdoor kan er geen zuurstof meer bij het hooi komen en zal de melkzuurbacterie de conservering van het gras op gang laten komen, waardoor het gras automatisch geconserveerd wordt.

Geen gaatjes in het plastic

Belangrijk bij het leveren van kuilbalen, is dat er geen gaatjes in het plastic zitten. Onze medewerkers zijn erop gespitst om eventuele gaatjes te signaleren en te repareren of de baal te weigeren bij het laden, zodat de kwaliteit van het kuilgras dat wij leveren behouden blijft.

Droge kuil voor minder geur

Hoe “natter” het gras in de baal gaat, hoe meer het zal ruiken bij het openmaken van de baal. Met name maneges, waar vaak veel mensen door de stallen lopen, geven de voorkeur aan goede droge kuil, daar het dan minder ruikt. De lucht gaat gemakkelijk in je kleren zitten.

Vitaminen en mineralen goed bewaard

Kuilgras is stofvrij en minder droog dan hooi. Kuilgras voorkomt om die reden allergieproblemen bij uw staldieren. Vitaminen en mineralen blijven goed bewaard en dat zorgt voor een goede voeding voor uw dieren.

Kuilgras in grote en kleine balen

Kuilgras is leverbaar in grote balen, maar op bestelling kan het ook geleverd worden in handzame “kleine baal” verpakking geleverd op pallets. Neem contact met ons op voor de prijzen, levertijden en voorwaarden. Vul het reactieformulier in op deze pagina of bel direct 0172 - 23 22 02.

Offerte aanvragen

Fourage vragen? Bij ons krijgt u snel antwoord

Aanhef *

Direct contact

Familiebedrijf Willem Kooter B.V. is sinds 1960 de specialist in fouragehandel, bodemstrooisels, paardenmest afvoeren en transport met open wagens. Wij leveren direct uit voorraad tegen de scherpste prijs. Waar kunnen wij u mee helpen?

0172 - 23 22 02

Vers van het land, duurzaam & verantwoord

Kwaliteit sinds 1960
0172 - 23 22 02 contact