0172 - 23 22 02 Offerte aanvragen

Gerstestro

Direct uit voorraad te koop

Gerstestro komt voor als zomergerst of als wintergerst. Beide soorten hebben structuurhoudende eigenschappen, waarbij zomergerst wat zachter is dan wintergerst. Gerstestro is een fourage die met name veel gebruikt wordt in de (melk)veehouderij. Gerstestro kan ook als fourage gebruikt worden voor schapen en geiten. Gerstestro is ook gesneden leverbaar. Gersterstro wordt minder gebruikt als bodembedekking want het heeft namelijk niet zo'n hoog absorptievermogen als tarwestro of koolzaadstro.

Grote en kleine afname is mogelijk

Wij kunnen gerstestro leveren op bestelling. Grote en kleine afname is mogelijk. Neem contact met ons op voor de prijzen, levertijden en voorwaarden. Neem contact met ons op voor de prijzen, levertijden en voorwaarden. Vul het reactieformulier in op deze pagina of bel direct 0172 - 23 22 02.

Offerte aanvragen

Fourage vragen? Bij ons krijgt u snel antwoord

Aanhef *

Direct contact

Familiebedrijf Willem Kooter B.V. is sinds 1960 de specialist in fouragehandel, bodemstrooisels, paardenmest afvoeren en transport met open wagens. Wij leveren direct uit voorraad tegen de scherpste prijs. Waar kunnen wij u mee helpen?

0172 - 23 22 02

Vers van het land, duurzaam & verantwoord

Kwaliteit sinds 1960
0172 - 23 22 02 contact