0172 - 23 22 02 Offerte aanvragen

Marktbericht 2018: Prijzen stro en hooi

Hogere prijzen hooi en stro

Door de droge weersomstandigheden van afgelopen zomer 2018 zijn de prijzen van het hooi en stro erg hoog. Vanuit het buitenland is er wat minder beschikbaar maar dit wordt gecompenseerd door grotere voorraden in het binnenland. Wij hebben voldoende hooi en stro beschikbaar, maar hogere prijzen zijn helaas door marktwerking niet te voorkomen.

Kwaliteit en voorraad kuilgras

De balen kuilgras voor de paarden zijn niet voldoende beschikbaar dit jaar. Er zijn wel partijen te koop met wat minder structuur voor de paarden. Voor onze vaste afnemers hebben wij wel voldoende kuilgras beschikbaar.

Prijzen vlas en houtvezel

De prijzen van het vlas en de houtvezel zijn normaal, niet laag maar redelijk op peil van de afgelopen jaren. Er is hiervan voldoende beschikbaar.

Stro en hooi kopen bij Willem Kooter

Heeft u vragen of wilt u een bestelling doorgeven? Vul dan het reactieformulier in of bel direct: 0172 - 23 22 02. Wij helpen u graag.

Offerte aanvragen

Fourage vragen? Bij ons krijgt u snel antwoord

Aanhef *

Direct contact

Familiebedrijf Willem Kooter B.V. is sinds 1960 de specialist in fouragehandel, bodemstrooisels, paardenmest afvoeren en transport met open wagens. Wij leveren direct uit voorraad tegen de scherpste prijs. Waar kunnen wij u mee helpen?

0172 - 23 22 02

Vers van het land, duurzaam & verantwoord

Kwaliteit sinds 1960
0172 - 23 22 02 contact