0172 - 23 22 02 Offerte aanvragen

Luzerne

Direct uit voorraad te koop

Hooi hoeft niet altijd te bestaan uit gedroogd gras. Luzerne valt namelijk niet onder een grassoort maar onder vlinderbloemigen. Luzerne is grof van structuur en kan zowel zon gedroogd worden, als kunstmatig. Bij dit laatste blijven de voedingswaarde optimaal behouden. Bij paarden zorgt het hoge vezelgehalte van luzerne voor een goede darmfunctie en stofwisseling. Paarden halen zo meer rendement uit hun rantsoen. In de rundveehouderij kan dit eiwitrijke produkt goed als “pensprik” worden bijgevoerd.

Luzerne, grote en kleine balen

Luzerne is verkrijgbaar in verschillende balen, ook in folie gewikkeld. Luzerne wordt door Willem Kooter B.V. op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de prijzen, levertijden en voorwaarden. Vul het reactieformulier in op deze pagina of bel direct 0172 - 23 22 02.

Offerte aanvragen

Fourage vragen? Bij ons krijgt u snel antwoord

Aanhef *

Direct contact

Familiebedrijf Willem Kooter B.V. is sinds 1960 de specialist in fouragehandel, bodemstrooisels, paardenmest afvoeren en transport met open wagens. Wij leveren direct uit voorraad tegen de scherpste prijs. Waar kunnen wij u mee helpen?

0172 - 23 22 02

Vers van het land, duurzaam & verantwoord

Kwaliteit sinds 1960
0172 - 23 22 02 contact