0172 - 23 22 02 Offerte aanvragen

Graszaadhooi

Direct uit voorraad te koop

Graszaadhooi is een eiwitarme, vezelrijke hooisoort die voortkomt uit de graszaadteelt. Het gewas, lang en grof, dat overblijft na de oogst van het graszaad is geschikt als voedermiddel, met name voor paarden. Graszaadhooi kan bij het persen ook worden gesneden, zodat het produkt korter wordt en uitermate geschikt is om in voermengwagens te verwerken als “pensprik” voor runderen. Graszaadhooi moet van hoge kwaliteit, droog en vrij van endofyten zijn. Dit is een stof die nog wel eens voor kan komen in graszaadhooi, maar die schadelijk kan zijn voor uw dieren. Koop daarom alleen graszaadhooi bij een erkende fouragehandel (te herkennen aan het GMP+ Food Safety-logo). Bij Willem Kooter B.V. bent u er in ieder geval zeker van dat u het juiste graszaadhooi geleverd krijgt!

Graszaadhooi in balen te koop

Wij bieden graszaadhooi te koop aan in grote / kleine balen. Graszaadhooi is uit voorraad leverbaar.

Graszaadhooi het gehele jaar leverbaar

Graszaadhooi is het gehele jaar uit voorraad leverbaar en wordt in overleg met u als klant geleverd! Uiteraard is het ook mogelijk om graszaadhooi bij ons in Hazerswoude-Dorp af te halen. Neem contact met ons op voor de prijzen, levertijden en voorwaarden. Vul het reactieformulier in op deze pagina of bel direct 0172 - 23 22 02.

Offerte aanvragen

Fourage vragen? Bij ons krijgt u snel antwoord

Aanhef *

Direct contact

Familiebedrijf Willem Kooter B.V. is sinds 1960 de specialist in fouragehandel, bodemstrooisels, paardenmest afvoeren en transport met open wagens. Wij leveren direct uit voorraad tegen de scherpste prijs. Waar kunnen wij u mee helpen?

0172 - 23 22 02

Vers van het land, duurzaam & verantwoord

Kwaliteit sinds 1960
0172 - 23 22 02 contact