0172 - 23 22 02 Offerte aanvragen

Tarwestro als fourage

Direct uit voorraad te koop

Tarwestro is een veel voorkomende strosoort en wordt vaak gebruikt als bodembedekking, omdat het een warm alternatief is voor de koude stalvloer. Tarwestro is echter ook zeer geschikt als fourage. Het is structuurhoudend waardoor het de penswerking stimuleert. Tarwestro, in dit geval ook wel voerstro genoemd, is een ideaal product om te gebruiken als ruwvoer voor uw runderen, zowel voor melkvee als jongvee. Gehakseld of gesneden is tarwestro geschikt om in het rantsoen bij te mengen met behulp van uw voermengwagen.

Tarwestro als bodembedekking

Tarwestro met de beste prijs-kwaliteitverhouding

 

Wij streven ernaar om u tarwestro tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding te leveren. Daarom halen wij de tarwestro voornamelijk uit Nederland en Frankrijk. Daar vinden wij de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Tarwestro; bundels, grote of kleine balen

Wij bieden tarwestro te koop aan in grote of kleine strobalen of in bundels. Om de logistiek te vergemakkelijken kunnen er 14 of 21 kleine balen gebundeld worden tot 1 groot pak. Hierbij heeft u als gebruiker het gemak van een handzame kleine baal in uw stal, maar de vele arbeid is verleden tijd. Uiteraard is het ook mogelijk om tarwestro bij ons in Hazerswoude-Dorp af te halen. Neem contact met ons op voor de prijzen, levertijden en voorwaarden. Vul het reactieformulier in op deze pagina of bel direct 0172 - 23 22 02.

Fourage vragen? Bij ons krijgt u snel antwoord

Aanhef *

Direct contact

Familiebedrijf Willem Kooter B.V. is sinds 1960 de specialist in fouragehandel, bodemstrooisels, paardenmest afvoeren en transport met open wagens. Wij leveren direct uit voorraad tegen de scherpste prijs. Waar kunnen wij u mee helpen?

0172 - 23 22 02

Vers van het land, duurzaam & verantwoord

Kwaliteit sinds 1960
0172 - 23 22 02 contact