0172 - 23 22 02 Offerte aanvragen

Koolzaadstro als fourage

Direct uit voorraad te koop

Gehakseld koolzaadstro (3-4 cm) kan als fourage gebruikt worden in de rundveehouderij. Door de harde, stugge stengel is koolzaadstro na te zijn gehakseld zeer geschikt om als “pensprik” in uw rantsoen te verwerken. Gehakseld koolzaadstro geeft meer effect dan tarwestro en zal al in kleine hoeveelheden resultaat geven. Gehakseld koolzaadstro bieden wij echter ook aan als bodembedekking, omdat het een hoog absorptievermogen heeft.

Koolzaadstro bodembedekking

De beste prijs-kwaliteitverhouding koolzaadstro

Koolzaadstro dat u geleverd krijgt van Willem Kooter B.V. komt doorgaans uit Frankrijk. Daar vinden wij namelijk koolzaadstro van hoge kwaliteit. Omdat wij de beste prijs-kwaliteitverhouding aan onze klanten bieden, hebben wij voor u altijd een scherpe prijs!

Handzame balen uit voorraad leverbaar

Gehakseld koolzaadstro is verpakt in handzame plastic balen van ca. 20 kg. De balen zijn op pallets gestapeld en kunnen door ons met behulp van een meeneemheftruck bij u op de gewenste plek worden neergezet. De pallets zijn voorzien van een waterdichte hoes, zodat ze ook buiten neergezet kunnen worden. Uiteraard is het ook mogelijk gehakseld koolzaadstro bij ons in Hazerswoude-Dorp af te halen. Neem contact met ons op voor de prijzen, levertijden en voorwaarden. Vul het reactieformulier in op deze pagina of bel direct 0172 - 23 22 02.

Fourage vragen? Bij ons krijgt u snel antwoord

Aanhef *

Direct contact

Familiebedrijf Willem Kooter B.V. is sinds 1960 de specialist in fouragehandel, bodemstrooisels, paardenmest afvoeren en transport met open wagens. Wij leveren direct uit voorraad tegen de scherpste prijs. Waar kunnen wij u mee helpen?

0172 - 23 22 02

Vers van het land, duurzaam & verantwoord

Kwaliteit sinds 1960
0172 - 23 22 02 contact