0172 - 23 22 02 Offerte aanvragen

Gemalen tarwestro als bodembedekking

Direct uit voorraad te koop

Tarwestro kan ook gemalen worden. Net als bij gehakseld tarwestro geldt voor gemalen tarwestro dat de vochtopname toeneemt wanneer het tarwestro verkleind wordt. Daarmee is gemalen tarwestro een ideale bodembedekking voor de rundveehouderij. Stromeel is de fijnste variant van gemalen tarwe.

Stofvrij en compact

Gemalen tarwestro is nagenoeg stofvrij en door de compactheid gaat er meer stro in een baal. Dat betekent dat gemalen tarwestro minder ruimte inneemt in uw opslag.

Gemalen tarwestro in plastic balen van ca. 20-23 kg.

Gemalen tarwestro wordt geleverd in plastic balen van ca.20-23 kg. De balen zijn op pallets gestapeld die wij met behulp van een meeneemheftruck op de gewenste plek afleveren. De pallets zijn voorzien van een waterdichte hoes, zodat ze ook buiten neergezet kunnen worden. Uiteraard is het ook mogelijk om tarwestro bij ons in Hazerswoude-Dorp af te halen. Neem contact met ons op voor de prijzen, levertijden en voorwaarden. Vul het reactieformulier in op deze pagina of bel direct 0172 - 23 22 02.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Stromeel; Warm en comfortabel als bodembedekking

Stromeel is de comfortabele bodembedekking voor uw rundvee. Het is een warm alternatief en voelt bij uw dieren zacht aan. Gestrooid in de ligbox vormt stromeel een zachte bedding voor uw koeien en verkomt verwondingen aan uiers en koeienpoot.

Vers van het land, duurzaam & verantwoord

Kwaliteit sinds 1960
0172 - 23 22 02 contact