0172 - 23 22 02 Offerte aanvragen

Gemalen koolzaadstro; kozameel

Direct uit voorraad te koop

Door het koolzaadstro te malen neemt de vochtopname toe, wat het een ideale bodembedekking maakt voor ligboxen! Gemalen koolzaadstro leveren wij in twee varianten te weten: Gemalen koolzaadstro en de nog fijnere variant: Kozameel. Kozameel heeft een nog groter absorptievermogen dan het gemalen koolzaadstro.

Composteert goed, nauwelijks in drijfmest terug te vinden

Gemalen koolzaadstro kan goed worden gebruikt om ligboxen van rundvee mee op te strooien. Door de fijne structuur is gemalen koolzaadstro goed strooibaar en neemt het goed vocht op. Gemalen koolzaadstro composteert goed en is nauwelijks terug te vinden in uw drijfmest.

Meer ruimte in uw opslag

Gemalen koolzaadstro is nagenoeg stofvrij. Gemalen koolzaadstro is erg compact, er gaat dus meer stro in een baal. Dat betekent dat gemalen koolzaadstro minder ruimte inneemt in uw opslag.

Gemalen koolzaadstro in plastic balen van ca. 23 kg.

Gemalen koolzaadstro is leverbaar in plastic balen van ca.23 kg. De balen zijn op pallets gestapeld en kunnen door middel van een meeneemheftruck op de juiste plaats worden afgeleverd. De pallets zijn voorzien van een waterdichte hoes, zodat ze ook buiten neergezet kunnen worden. Uiteraard is het ook mogelijk om koolzaadstro bij ons in Hazerswoude-Dorp af te halen. Neem contact met ons op voor de prijzen, levertijden en voorwaarden. Vul het reactieformulier in op deze pagina of bel direct 0172 - 23 22 02.

Offerte aanvragen

Fourage vragen? Bij ons krijgt u snel antwoord

Aanhef *

Direct contact

Familiebedrijf Willem Kooter B.V. is sinds 1960 de specialist in fouragehandel, bodemstrooisels, paardenmest afvoeren en transport met open wagens. Wij leveren direct uit voorraad tegen de scherpste prijs. Waar kunnen wij u mee helpen?

0172 - 23 22 02

Vers van het land, duurzaam & verantwoord

Kwaliteit sinds 1960
0172 - 23 22 02 contact