0172 - 23 22 02 Offerte aanvragen

Gehakseld tarwestro als bodembedekking

Direct uit voorraad te koop

Gehakseld tarwestro wordt op een lengte van 3 tot 4 centimeter gehakseld. Door het hakselen neemt het absorptievermogen van het tarwestro toe. Gehakseld tarwestro is makkelijk uit te strooien en geschikt als bodembedekking voor uw stal. De stallen van pluimvee en varkens worden dan ook vaak bedekt met tarwestro.

Stofvrij en goed verteerbaar

Tijdens het hakselen wordt het stro ontstoft, met een vrijwel stofvrij product als resultaat. Een ander voordeel van gehakseld tarwestro is dat door het hakselen het tarwestro goed verteerbaar is, en zo ook als fourage in het rantsoen past van koeien en vleeskalveren.

Gehakseld tarwestro in balen van 20 kg.

Het gehakseld tarwestro wordt geleverd in plastic balen van ca. 20 kg. De balen zijn op pallets gestapeld die wij met behulp van een meeneemheftruck op de gewenste plek afleveren. De pallets zijn voorzien van een waterdichte hoes, zodat ze ook buiten neergezet kunnen worden. Uiteraard is het ook mogelijk om tarwestro bij ons in Hazerswoude-Dorp af te halen. Neem contact met ons op voor de prijzen, levertijden en voorwaarden. Vul het reactieformulier in op deze pagina of bel direct 0172 - 23 22 02.

Offerte aanvragen

Fourage vragen? Bij ons krijgt u snel antwoord

Aanhef *

Direct contact

Familiebedrijf Willem Kooter B.V. is sinds 1960 de specialist in fouragehandel, bodemstrooisels, paardenmest afvoeren en transport met open wagens. Wij leveren direct uit voorraad tegen de scherpste prijs. Waar kunnen wij u mee helpen?

0172 - 23 22 02

Vers van het land, duurzaam & verantwoord

Kwaliteit sinds 1960
0172 - 23 22 02 contact