0172 - 23 22 02 Offerte aanvragen

Gehakseld koolzaadstro als bodembedekking

Direct uit voorraad te koop

Gehakseld koolzaadstro is geschikt als bodembedekking voor  in paardenboxen. Bij regelmatig verwijderen van de paardenmest, de zogenaamde “ballen” en daarna bijstrooien van een beetje nieuw gehakseld koolzaadstro, is het zuinig in gebruik. Bijkomend voordeel is dat paarden het koolzaadstro niet eten, hetgeen bij tarwestro nog wel eens het geval is. Het gehakseld koolzaadstro wordt tijdens het productieproces ontstoft, waardoor het een goed produkt is om te gebruiken bij paarden met luchtwegaandoeningen.

Ook voor pluimvee en duivenhokken

Pluimveestallen kunnen ook prima worden opgestrooid met gehakseld koolzaadstro. Koolzaadstro heeft namelijk van nature een hoog absorptievermogen, wat het een uitstekende bodembedekking maakt. Door de korte structuur van gehakseld koolzaadstro is het voor de kuikens prettig om op te lopen. Ook in de duivensport kan gehakseld koolzaadstro gebruikt worden om de duivenhokken mee op te strooien.

Geschikt als bodembedekking en fourage

Gehakseld koolzaadstro wordt tijdens het productieproces vrijwel stofvrij gemaakt, met een schoon product als resultaat. Gehakseld koolzaadstro is geschikt als structuurbron “pensprik” voor melk- en jongvee.

Gehakseld koolzaadstro in plastic balen van 20 kg.

Gehakseld koolzaadstro is leverbaar in plastic balen van ca. 20 kg. De balen zijn op pallets gestapeld en kunnen door middel van een meeneemheftruck op de juiste plaats worden afgeleverd. De pallets zijn voorzien van een waterdichte hoes, zodat ze ook buiten neergezet kunnen worden. Uiteraard is het ook mogelijk om gehakseld koolzaadstro bij ons in Hazerswoude-Dorp af te halen. Neem contact met ons op voor de prijzen, levertijden en voorwaarden. Vul het reactieformulier in op deze pagina of bel direct 0172 - 23 22 02.

Offerte aanvragen

Fourage vragen? Bij ons krijgt u snel antwoord

Aanhef *

Direct contact

Familiebedrijf Willem Kooter B.V. is sinds 1960 de specialist in fouragehandel, bodemstrooisels, paardenmest afvoeren en transport met open wagens. Wij leveren direct uit voorraad tegen de scherpste prijs. Waar kunnen wij u mee helpen?

0172 - 23 22 02

Vers van het land, duurzaam & verantwoord

Kwaliteit sinds 1960
0172 - 23 22 02 contact